Hvordan bruger man salen

Når du planlægger arrangementet

Udstyret i Medborgersalen giver virkelig mange forskellige muligheder for arrangementer, men det er vigtigt, at du fortæller os, hvad du skal bruge af udstyr. Det er altid tilladt at ringe til os eller bede om et møde - så finder vi ud af tingene i fællesskab.

Luk alle
Åbn alle

Vi har en fast scene, der 1,20 m dyb og 17 m bred i 1 meters højde. Vi har sceneborde á 1 x 2 meter, der kan øge dybden på scenen med en meter ad gangen op til 8,20 m. Vi kan variere højden på scenen, eller sætte hævede podier på scenen.

Se eksempler på forskellige scener.

  • Vi kan lave stolerækker med eller uden mellemgang – op til 24 per række.
  • Vi har en Amfi - et tilskuerpodie med 9 terrasser med siddepladser til max 202.
  • Vi kan sætte borde op med 6 eller 8 stole omkring – op til 264 pladser.
  • Vi kan lave langborde, hvor man sidder over for hinanden – op til 388 pladser.
  • Vi har et dusin cafeborde, man kan stå op ved.
  • Vi kan lave afskærmninger med skærme á 80 x 160 cm.
  • Vi har talerstol og Bardiske.

Når Amfien er slået sammen kan den fungere som rumdeler.

Se eksempler på forskellige opstillinger, men hvis du vil være kreativ selv, er det helt i orden. Vi skal bare have lov til at godkende den.

Vi er nødt til at vide på forhånd, hvor meget teknik I skal bruge. Mikrofoner til folk, der skal på scenen, mikrofon til annoncering, trådløse mikrofoner, der kan cirkulere blandt tilhørerne.

Hvis der skal spilles live musik, skal vi vide hvilke instrumenter, der skal forstærkes og hvor mange mikrofoner til sang. Hvis musikerne selv medbringer anlæg, er det naturligvis helt i orden, bare vi får det at vide.

Vi har tre typer mikrofoner: traditionelle med ledning (og evt. stativ), trådløse håndholdte og microports (mikrofoner, der sættes fast på hovedet). Desuden har vi instrumentmikrofoner til eks. trommesæt eller klarinetter.

Vi har et stemt flygel. Flygelet kan kun bruges på scener, der er 1 meter i højden, da det står på den faste scene. Flygelet kan forstærkes.

Salen har teleslynge.

Vi sørger naturligvis for lys på scenen, og evt. på bagtæppet. Hvis du har ønsker ud over det, så beskriv dem for os. Indenfor rimelighedens grænser kan vi også lave lyseffekter.

Vi har et lærred på 9 x 6 meter og en projektor, der kan sluttes til din medbragte computer. Det din computer kan vise på skærmen, kan projektoren også vise inklusive lyd. Du skal have HDMI udgang på computeren.

I vores tjenergang er der service til 250 personer – tallerkener, glas, bestik, glas, kopper og underkopper,  men serveringsfade og skåle må man selv medbringe. Der er 3 køleskabe med plads til 9 kasser øl eller vand eller alt muligt andet.

Der er maskine til kaffe og the. Den kan sættes til 5, 10 eller 20 liter ad gangen.

Cafekøkkenet kan lånes efter 15:00 på hverdage eller hele dagen i weekenden til madlavning, anretning, opvask med videre. Skæreknive, karklude og viskestykker skal medbringes. Husk at reservere køkkenet separat i bookingsystemet.

Man må gerne sælge drikkevarer i salen, blot kræver salg af alkohol en engangsbevilling fra Politiet.

Al brug af åben ild og pyroteknik er forbudt. Der findes dog løsninger, der kaster med "kold ild", men check med os først. Røgmaskiner er i orden.

Når arrangementet er slut, skal I sørge for oprydning, feje og fjerne ting, der er spildt.

Salen, tjenergangen og cafékøkkenet skal efterlades i samme stand, som man fandt dem. Hvis det ikke er tilfældet, risikerer du, at vi beregner os for 6 timers rengøring.

Vi HADER tyggegummi.